Home

Welkom in Atelier Anderson!

Het werkproces

In het Atelier maak ik met veel plezier beelden die ontstaan uit mijn ziel. Dit hele proces, wat ik elke keer ga, is voor mij steeds een ont-dekkingstocht van wat er ont-dekt wil worden. Ik werk dus voornamelijk intuïtief, waarbij de diverse kunstopleidingen, die ik volgde, mij technieken en handvatten hebben aangereikt om dit proces uit te voeren.

Vrij werk, werk in opdracht en gedenksteen

Mijn werk vind je op deze site en is te koop. Ik maak ook werk in opdracht. Bijvoorbeeld een beeld voor geliefden, die hun liefde voor elkaar uitgedrukt willen zien in een speciaal voor jullie gemaakt beeld. Wanneer je een bedrijf hebt kun je een beeld laten maken dat de missie van je onderneming weergeeft.

Je kunt bij mij ook terecht voor een gedenksteen voor een geliefde overledene. In een persoonlijk gesprek gaan we voelen en kijken wat voor beeld passend is, zodat het een mooi beeld geeft van wie deze persoon in essentie was.

Cursussen en workshops

Middels verschillende kunst cursussen en workshops leer ik mensen het creatieve in hun zelf te ontdekken en ontwikkelen. Het ontdekken van je eigen creatieve zelf geeft cursisten veel plezier en voldoening.

Kunstzinnige therapie

Als kunstzinnig therapeut begeleidt ik ook kinderen en volwassenen die zichzelf even kwijt zijn en weer op zoek zijn naar zichzelf, zodat ze weer nieuwe energie vinden. Ik heb kinderen begeleidt met ADHD en ADD maar ook hoogbegaafde kinderen. En volwassenen die burnout waren geraakt en mensen die de draad van hun leven even kwijt waren. En met succes!

Aandacht voor de mens

Mijn begeleiding is vooral met maximale aandacht (=Liefde) voor de mens die bij mij komt. Daardoor voel je je gezien en ben je al op weg. Via onderstaand telefoonnummer kun je contact met mij opnemen of je stuurt een mail.

Graag tot ziens!

0639424863

miranda@atelieranderson.nl